South African Safaris Logo Image

South African Hunting Safaris

South African Hunting Header Image

Hjertelig velkommen til Mananga Safaris! Vi tilbyder luksuriøse og imponerende Sydafrikanske jagtsafarier og fotosafarier med en gæstfrihed i absolut højeste klasse.

Hvadenten du er interesseret i Jagtsafari, fotosafari eller blot i at udforske flora og fauna i det smukke Limpopo område, kan vi tilbyde dig præcist, hvad du ønsker og mere til. Vore camps er særdeles familievenlige, velholdte og udstyret med alle de faciliteter og luksusgoder, som du har behov for, så du bedst muligt kan nyde en uforglemmelig og autentisk Sydafrikansk safari.

Mananga (som på lokalsprog betyder ’trofæ’) er lokaliseret i et imponerende stort og frodigt naturreservat tæt ved Limpopo floden og grænsen til Zimbabwe. Dette naturreservat er hjem for en bred variation af fugleliv og afrikansk vildt. Mananga Safaris er et rent paradis for jægere, foto entusiaster og familier på jagt efter det ultimative afrikanske eventyr.

Hos Mananga Safaris tilbyder vi et unikt jagt territorium på hele 25.000 hektar. Af ’Big Game’ dyr, som er at finde i dette enorme område, kan bl.a. nævnes elefanter, næsehorn, leopard, løver og bøfler.

Hvis du har interese heri, henviser vi til vores jagtsektion, hvor du finder mere information omkring vores Sydafrikanske jagtsafarier.

South African Hunting Safaris Header

Keep an eye on this space for upcoming Packages!

South African Hunting Header

Keep an eye on this space for upcoming Special Offers!

South African Safaris Header Mananga Safaris, South Africa Header
Navn:
Efternavn:
Land:
Email:
Bekræft Email:
Preferred format for emails:
Text HTML

Frameld


South African Hunting Image